Дамски портфейли – стилните аксесоари!

Дамски портфейли – стилните аксесоари!
Дамски портфейли – стилните аксесоари!

Дамските портфейли са едни от най-често избираните аксесоари за подарък. Те са харесвани от всяка жена, така че няма опасност  това ще се окаже нежелан подарък. Дамите от всички възрасти ги използват, за да носят не само пари, но и най-важните документи или кредитни карти в тях. Така че няма човек, за който този аксесоар да не е полезен! Благодарение на многото отделения и джобове с възможност за затваряне, собственичката му може лесно да организира финансите си. Качественият портфейл е не само инвестиция в продължение на много години, но и символ на вашия стил и индивидуалност.

Как да изберете портфейла си в съответствие с Вашите предпочитания ?

Макар, че дамският портфейл не е аксесоар, който обикновено се носи така, че да бъде видим, дамите често обръщат голямо внимание на неговия външен вид и се грижат да съответства на техния стил. Черните дамски портфейли са неостаряваща класика, която никога не излиза от мода – както и моделите в женствения, червен цвят. Друго нещо, на което трябва да се обърне внимание при избора на дамски портфейл, е размерът на този аксесоар. Струва си да го изберете според размера на чантата. Ако носите например  голяма чанта или чанта-торба, можете да си позволите по-голям портфейл – благодарение на това ще го намерите по-лесно сред множеството неща в чантата. Малките дамски портфейли спокойно можете да поставите в чанта клъч или вечерна чанта. В chanti4ka.com ще намерите тези аксесоари в много издания, които със сигурност ще се харесат на Вас и получателя на подаръка.

Дамски портфейл – какъв материал да изберем?
Кожен дамски портфейл

Ако търсите елегантен аксесоар с официален характер – независимо дали за себе си или за подарък – обърнете внимание на кожените портфейли. Този материал гарантира високо качество и дълъг живот на аксесоара. Дамските портфейли от естествена кожа са най-стилният избор, който ще оцени всяка дама.  Велурените модели са опция за дами, които обичат да смесват елегантния и ежедневния стил. Най-важното – дамските кожени портфейли са аксесоари, които никога не излизат от мода, така че могат да се използват дълги години.

Дамски портфейли от екологична кожа или от плат

 Естествената кожа не е единственият материал, от който се изработват дамските портфейли. Ако цената е основният критерий за вас, изберете аксесоар от еко кожа – той изглежда също толкова елегантен, колкото дамски кожен портфейл. Ежедневно предпочитате да носите спортно облекло и харесвате аксесоари в по-спокоен стил? Потърсете дамски портфейли, изработени от плат. Независимо от материала, цветът на аксесоара също е важен. Ако търсите портфейл за подарък, най-сигурният вариант е да изберете универсални нюанси: черен, бежов или популярният сред дамите червен цвят. Леко агресивно предложение ще бъдат модели, украсени с животински щампи или шипове, които ще бъдат оценени от жени, почитателки на рока и изразителния стил.

Разнообразие във всякакви размери

Сред разнообразието на страниците на chanti4ka.com ще намерите малки портмонета, по-големи, с много разделения или без, в най-различни цветове и с всякакви шарки. По-малките размери ще пасват идеално за клъч чантите в гардероба ви, а другите с чантите през рамо, както и тези за бизнес срещи. Помислете от какво имате нужда, кой е най-добрият избор за вас и след това  ще можете успешно да изберете дамски портфейл по Ваш вкус! А ние от chanti4ka.com ще Ви помогнем в избора! Приятно пазаруване!

Може да разгледате нашата категория Дамски портмонета. Следете за нови модели.

Последвайте ни във фейсбук: Чанти4ка

Дамски портмонета
Оценете този продукт
[Total: 1 Average: 5]